Tammikuussa Watfordiin siirtynyt keskikenttäpelaaja Tom Cleverley aloitti pelaamisen Manchester Unitedissa 11-vuotiaana ja kantoi Unitedin edustusasua neljällä eri valioliigakaudella. 13 A-maaotteluakin pelannut Cleverley ei kuitenkaan onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Unitedissa, ja niinpä tie vei useiden lainapestien ja Evertonin kautta Watfordiin.

BBC:n haastattelussa Cleverleyä pyydettiin vertaamaan nykyistä valmentajaansa Marco Silvaa miehen aikaisempiin luotseihin – legendaariseen Sir Alex Fergusoniin sekä David Moyesiin ja Roberto Martíneziin. Vastaus epäilemättä mairittelee 40-vuotiasta Hornets— käskyttäjää.

 

– Silva on aivan heidän tasollaan. Sellaisen tunteen saa, kun pelaa huippuvalmentajan alaisuudessa. Hänellä on täydellinen tasapaino olla vaativa kaikkien pelaajien kanssa, mutta samaan aikaan lähestyttävä, 28-vuotias Cleverley kehuu.

– Kaikki on selkeää. Ja jos ei ole, eikä omaksu hänen filosofiaansa, siitä saa varmasti kuulla pian. Silva on todella hyvä manageri, ja on täällä toivottavasti vielä pitkään.

Watford on hävinnyt vain yhden kauden seitsemästä ottelustaan ja on Valioliigassa sijalla kahdeksan. Lauantai-iltana se saa kotikentälleen vieraakseen Arsenalin.