Mestarien liigan ystävät saavat taas valmistautua jännitykseen ja sydämentykytyksiin, sillä tiistaina mennään taas. Ja mikä makoisinta, illan kattaukseen sisältyy Euroopan huippusarjojen tämän hetken kahden kovakuntoisimman joukkueen kohtaaminen.

Manchester City on voittanut kahdeksasta valioliigaottelustaan seitsemän ja pelannut kerran tasan. Maaleja otteluissa on syntynyt häikäisevät 29 eli miltei neljä per peli. Molemmat Mestarien liiga -kamppailunsa City on voittanut yhteismaalierolla 6-0.

Kehnossa vireessä ei ole kylään saapuva Napolikaan. Vaikka Mestarien liigassa Napolille sattuikin työtapaturma Shakhtar Donetskia vastaan, on se voittanut kaikki kahdeksan sarjapeliään maalierolla 26-5. Serie A:n sarjakärjen luottotoppari Raul Albiol siirtää kuitenkin kaikki paineet Manchester Citylle, jota hän nimittää Euroopan parhaaksi nipuksi.

– Olemme iloisia, että voitimme kovassa pelissä AS Roman, sillä vieraspelit Roomassa eivät ole koskaan helppoja. Nyt meidän pitää kuitenkin keskittyä kohtaamaan Euroopan tämän hetken paras joukkue Manchester City, Albiol totesi Mediaset Premiumin haastattelussa.

– Toivon, että siitä tulee mahtava ottelu. Puolustajana en voi tietenkään toivoa pelin päättyvän 4-3, mutta kaikki kuitenkin odottavat näiden kahden joukkueen hyökkäävän ja tekevän paljon maaleja.

– Mekin olemme hyvässä vireessä. Joukkueen mentaliteetti on kehittynyt edellisistä vuosista emmekä tee enää samoja virheitä. Siksi saavutamme tasaisempia tuloksia.

Entinen Real Madrid -puolustaja siirtyi Napoliin kesällä 2013. 32-vuotias Albiol voitti Espanjan maajoukkueessa kaksi euroopanmestaruutta ja maailmanmestaruuden vuosina 2008-2012.