Jalkapallomaailmaa puhutti viime helmikuussa Leicesterin sensaatiomestaruuteen valmentaneen Claudio Ranierin potkut Kettujen peräsimestä. Leicester oli seilannut koko Ranierin toisen kauden ajan putoamisviivan tuntumassa eikä seura nähnyt kurssin kääntämiseksi muuta ratkaisua kuin vaihtaa italialaisen kakkosvalmentaja Craig Shakespeareen.

Shakespeare aloitti Leicesterissä komeasti neljän voiton suoralla ja hoiti joukkueen jopa helposti kuiville kuilun partaalta. Kesäkuussa hänet palkittiin kolmevuotisella jatkosopimuksella Leicesterin kanssa.

Uusi kausi on kuitenkin alkanut nihkeästi. Kahdeksasta ottelustaan Leicester on voittanut vain yhden ja se majailee tälläkin hetkellä putoamisviivan alapuolella.

Nyt Daily Mail väittää, että Leicester on antanut potkut Shakespearelle, vain neljä kuukautta tämän valmentajapestin vakinaistamisen jälkeen. Leicester ei ole vielä uutista vahvistanut, mutta monet muutkin englantilaissivustot (muiden muassa ESPN ja Telegraph) ovat potkuista jo kirjoittaneet.

Matt Lawton

@Lawton_Times
Craig Shakespeare sacked. More to follow on @MailSport

Mikäli Daily Mailin tiedot pitävät paikkansa, on Shakespeare kauden toinen työpaikkansa menettänyt valioliigavalmentaja Crystal Palacen Frank De Boerin jälkeen.

Jäämme odottamaan uutiselle vahvistusta. Valioliiga.com seuraa tilanteen kehittymistä.