Entinen huippupelaaja Peter Swan sanoo suorat sanat Mestaruussarjan tasosta tällä kaudella.

Hullia aikanaan edustanut Swan toteaa Hull Daily Mailissa olevansa turhautunut siitä, että hänen ex-seuransa on hukkaamassa hyvän mahdollisuuden.

– Sarjataulukon 12 parhaasta joukkueesta vain Sheffield United ja Wolverhampton Wanderers voittivat lauantaina. Se on aika hämmästyttävä tilasto, Swan korostaa.

– Se osoittaa, kuinka keskinkertainen sarja on tällä kaudella ja taulukon yläpuoliskon joukkueilla on vaikeuksia alapuoliskon joukkueiden kanssa, hän jatkaa.

Swanin mielestä ainoastaan Wolverhampton näyttää oikeasti iskukykyiseltä ryhmältä. Tosin seura tekikin suuria panostuksia viime kesänä.

– Sarja on täynnä keskinkertaisia joukkueita, ja tuntuu siltä, että se tarjoaisi loistavan mahdollisuuden nousta. Ensi kaudeksi Valioliigaan nousee ainakin yksi joukkue, jolta puuttuu sellaista laatua, jota olemme aiemmin nähneet Mestaruussarjan joukkueilta, Swan miettii.

– Se on turhauttavaa, koska ympärille katsoessa ajattelen, että jos Hull City olisi vain käyttänyt rahaa kesällä ja tehnyt hankintansa aikaisessa vaiheessa, he voisivat ottaa todella hyvän otteen tästä sarjasta.

Swan arvioi, että esimerkiksi kymmenen miljoonan punnan lisäpanostus olisi voinut taata Hullille erittäin hyvän mahdollisuuden kärkikaksikkoon sijoittumiseen.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!