Valioliiga.comin asiantuntija Mixu Paatelainen ei ollut suoranaisesti yllättynyt kuultuaan uutiset tuoreista valmentajapotkuista. Leicesterin Craig Shakespeare sai mennä joukkueen valahdettua putoamisviivan alle (lue lisää tästä).

– Leicester on pudonnut sarjataulukossa koko ajan. Kun maanantain tulos jätti joukkueen viivan alle, omistajat reagoivat. Ensimmäiseksi tuli mieleen, että lähtökohtaisesti Leicesterin omistajat pitivät linjansa. Kun joukkue putosi [Claudio] Ranierin johdolla noille sijoille, omistajat reagoivat, Paatelainen arvioi.

– En kummemmin lähde spekuloimaan, onko tuo linja oikea vai ei. Mutta ainakin heillä näköjään joku linja on.

Paatelainen ei nähnyt Leicesterin pelaamisessa suurta kriisiä. Tulokset eivät kuitenkaan vakuuttaneet.

– Leicesterin hyökkäyspeli on ollut tälläkin kaudella pirteää. Shinji Okazaki on ollut hyvä, Riyad Mahrez kelvollinen ja Jamie Vardy vaarallinen. Kymmenen tehtyä maalia ei ole mikään katastrofi, päinvastoin.

– Mutta puolustus ei ole pitänyt tarpeeksi hyvin, 13 päästettyä maalia on paljon. Voittoja on tilillä vain yksi. Sitä kautta sijoitus sitten putosi kolmanneksi viimeiseksi. Se riitti omistajille ja nyt etsitään seuraavaa ratkaisua.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!