Coventryn ja Forest Greenin välisessä Kakkosliigan ottelussa koettiin tiistai-iltana todella erikoinen välikohtaus.

Raivostunut Coventryn fani käveli kasuaalisti kentälle ja antoi pelaajien kuulla kunniansa, kun surkeasti pelannut kotijoukkue oli ajautunut tappioasemaan.

Fani ei missään vaiheessa pyrkinyt pelaajien kimppuun fyysisesti, vaan ryöpytti näitä sanallisesti – epäilemättä muutaman voimasanan säestämänä.

Coventryn kapteeni Michael Doyle ohjasi miehen lopulta kentän ulkopuolelle. Sen jälkeen tämä hakkasi rintaansa turhautuneena ja kiipesi takaisin mainosaidan yli.

Mootaz Chehade

@MHChehade
A Coventry fan on the pitch today having a rant at the players after being 1-0 down vs. Forest Green Rovers.

Vasta sitten järjestyksenvalvoja saapui ottamaan tilanteen hallintaan. Kentälle meneminen on katsojilta ehdottomasti kielletty, mutta fani sai kuitenkin tukea sosiaalisessa mediassa.

– Olemme kaikki halunneet tehdä sen jossakin vaiheessa. Hänellä oli kanttia tehdä se, eräs Twitter-käyttäjä kirjoitti.

Ottelu päättyi häntäpään joukkueen Forest Greenin 1–0-voittoon. Entinen valioliigajoukkue Coventry on sarjataulukossa kahdeksantena, kun takana on 14 kierrosta.

I ♥ Gloucestershire

@ILoveGlosUK
This is the moment a Coventry City fan decided to run on the pitch and rant at his club's players during their s... stroudnewsandjournal.co.uk/sport/15603458…


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!