Tottenham ylsi eilen illalla hyvään tulokseen, kun joukkue haki 1-1-tasapelin Real Madridin vieraana Mestarien liigassa.

Spurs-valmentaja Mauricio Pochettino oli pelin jälkeen luonnollisesti hyvällä tuulella.

– Se oli hyvä tilaisuus todistaa tasomme. Henkisesti, psykologisesti, pelasimme joukkuetta vastaan, joka on tottunut pelaamaan tällä tasolla, Pochettino sanoi lehdistölle.

– Se oli upeaa uskollemme. Tulos ei ole niin tärkeä. Piste auttaa meitä pudotuspelejä ajatellen, mutta kilpaileminen tasaväkisesti Real Madridia vastaan on se, mikä tekee minut iloiseksi.

Tottenham on jo nyt saanut kasaan saman määrän pisteitä (7) kuin viime kauden Mestarien liigassa.

– Viime kaudella saimme seitsemän pistettä kuudesta ottelusta. Nyt olemme saaneet seitsemän kolmesta pelistä. Tämä on ollut iso askel eteenpäin.

Pochettinolta kysyttiin myös itse ottelun tapahtumista.

– Ottelu oli hyvin monimutkainen. Taisteleminen pallosta oli hyvin hankalaa. Jos avaa linjoja, Realilta löytyy juoksijoita selustaan. Ensimmäisellä jaksolla murtautuminen oli vaikeaa, ja käytimme pitkiä palloja.

Yksi yllätyksistä oli se, että Pochettino nimesi avauskokoonpanoon kaksi keskushyökkääjää. Harry Kanen rinnalla pelasi Fernando Llorente.

– Tiesin, että avauskokoonpano yllättäisi teidät. Sen tarkoitus oli saada enemmän tilaa Harrylle. Hän [Llorente] pelasi hyvän ottelun.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!