Ranskalaispuolustaja Mathieu Debuchy on pääsemässä Arsenalin avauskokoonpanoon ensimmäistä kertaa 327 päivään, kun Tykkimiehet kohtaa Crvena Zvezdan Eurooppa-liigan torstain vierasottelussa.

Manageri Arsène Wenger antaa kilpailussa peliaikaa etenkin niille pelaajille, joita ei muutoin nähtäisi säännöllisesti avauskokoonpanossa.

Debuchy oli mukana Valioliigan viime vuoden marraskuun 3–1-voittopelissä Bournemouthia vastaan, mutta esiintyminen jäi lyhyeksi takareisivamman takia.

– Hän ei ole pelannut pitkään aikaan, koska hän loukkaantuu uudelleen joka kerta, kun hän on lähellä paluuta. Hän on ehdottomasti avauskokoonpanossa huomenna, Wenger kommentoi.

Debuchy saattaa pelata yhtenä Arsenalin toppareista, sillä Per Mertesacker, Nacho Monreal ja Laurent Koscielny eivät matkustaneet joukkueen mukana Belgradiin.

Petr Čechin odotetaan aloittavan tolppien välissä, koska David Ospina jäi Lontooseen loukkaantumisen vuoksi. Olivier Giroud aloittaa näillä näkymin kärjessä, ja häntä tukevat Jack Wilshere ja Theo Walcott.

Lähde: London Evening Standard


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!