Entisen Huuhkaja-vahti Jussi Jääskeläisen pojan William Jääskeläisen lainapesti Englannin kahdeksannella sarjatasolla pelaavaan Loughborough Dynamoon kesti vain kuukauden. Sittemmin Will Jääskeläinen ehdittiin lainata jo uudestaan, nyt sarjaporrasta ylempänä pelaavaan Nantwich Towniin.

Jääskeläinen sai Loughborough’ssa huolella pelituntumaa, sillä neljän viikon aikana hän ehti pelata peräti yhdeksän ottelua. Englannissa syntynyt suomalainen on jo pelannut Nantwichin paidassa kahdessa FA Cupin karsintaottelussa, joissa hän sai heti sankarin viitan harteilleen.

Nantwichin ja Kettering Townin ensimmäinen ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin, joten edessä oli uusinta, joka pelattiin tiistai-iltana. Siinä Jääskeläinen pysäytti 903 katsojan edessä ottelun loppuhetkillä rankkarin, ja Nantwich Town eteni FA Cupin ensimmäiselle varsinaiselle kierrokselle.

Nantwich Town FC

@TheDabbers
89' SAVEDDDD - Jaaskelainen guesses right, what a save,

Nantwich Town saa FA Cupin 1. kierroksella vastaansa kolme sarjaporrasta ylempänä Kakkosliigassa pelaavan Stevenage FC:n. Ottelu pelataan marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Näillä näkymin Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueessakin pelanneen Jääskeläisen lainapesti Nantwichiin päättyy pian tuon ottelun jälkeen.

Jääskeläisen pelaajaoikeudet omistaa niin ikään Kakkosliigassa pelaava Crewe Alexandra, joka kohtaa FA Cupin ensimmäisellä kierroksella Ykkösliigan Rotherhamin. Valioliigan ja Mestaruussarjan joukkueet tulevat mukaan cupin 3. kierroksella, joka pelataan tammikuun alussa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!