Leicesteristä potkut aiemmin tällä viikolla saanut Craig Shakespeare on julkaissut tiedotteen Englannin liigavalmentajien yhdistyksen (LMA) kautta.

– Haluaisin kiittää Leicester Cityn omistajia ja johtokuntaa siitä, että he antoivat minulle mahdollisuuden manageroida näin fantastista seuraa. Vilpittömät kiitokseni menevät myös pelaajille, joiden kanssa on aina ollut ilo tehdä töitä. Uskon siihen täysin, että ajan kanssa ja täysin terveenä tämä joukkue parantaa nykyistä sijoitustaan Valioliigassa ja tarjoaa sellaisia korkean tason esityksiä, joita heiltä on nähty kolmen viime kauden aikana, Shakespeare sanoo.

– Olen nauttinut täysin siemauksin työnteosta valmennustiimini ja koko seuran henkilökunnan kanssa. Kiitän heitä heidän kovasta työstään ja tuestaan, hän jatkaa.

– Minulla tulee aina olemaan erityisiä muistoja, sekä kentältä että sen ulkopuolelta, kahdesta ajanjaksostani Leicester Cityssä. Ne ovat muistoja, jotka olen jakanut seuran loistavien fanien kanssa. Haluaisin kiittää heitä jokaista tuesta, etenkin viimeksi kuluneen kuuden kuukauden aikana, jolloin olen siirtynyt manageripuolelle.

– Lopuksi, toivon Leicester Citylle parasta menestystä tulevaisuudessa, kun itse siirryn urallani seuraavaan haasteeseen.

Shakespeare erotettiin tehtävästään tiistaina. Toissa kauden mestari Leicester on Valioliigan sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 18.

Lähde: Leicester Mercury


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!