Keskikenttäpelaaja Gylfi Sigurdsson johdatti tänä syksynä Islannin ensi vuoden MM-lopputurnaukseen, mutta Evertonissa peli ei ole kulkenut läheskään yhtä hyvin.

Peräti 45 miljoonalla punnalla hankittu Sigurdsson laukoi huikean maalin Splitissä, mutta sen jälkeen hän on ollut varsin näkymätön – puhumattakaan tehoista. Manageri Ronald Koeman on peluuttanut miestä usein vasemmalla laidalla, vaikka kaikki tietävät, että paras pelipaikka olisi kärjen takana.

– Ongelma on se, että heillä on ennätyshankinta Sigurdsson, suurinta palkkaa nauttiva Wayne Rooney ja myös Davy Klaassen. Käytännössä heiltä löytyy kolme kymppipaikan pelaajaa, paikallislehti Liverpool Echon toimittaja Chris Beesley huomauttaa.

– Joten en usko, että kukaan todellakaan osoittaa sormellaan Gylfiä. Mielestäni tämä asia on managerin harteilla.

Beesley pitää Koemanin peluuttamista erikoisena, koska Sigurdsson pääsi kymppipaikalle vasta viime sunnuntaina.

– Se on outoa, koska Ronald Koeman on halunnut Sigurdssonin jo pitkään. Itse asiassa hän halusi tämän jo Southamptoniin, mutta ei saanut tätä. Myös jalkapallopuolen johtaja Steve Walsh halusi tämän, joten kyse on hankinnasta, josta molemmat olivat yhteisymmärryksessä.

Sigurdsson ei ole saanut vielä tililleen ainuttakaan maaliin johtanutta syöttöä. Maalintekopaikkoja hän on luonut 14, ja syöttöjä seitsemässä liigaottelussa on kertynyt yhteensä vain 187.

Lähde: Wales Online


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!