Manchester Unitedin entinen keskikenttämies Paul Scholes myöntää, että hän olisi halunnut Oldhamin manageripestin. Asiasta kertoo Sky Sports verkkosivuillaan.

Ykkösliigassa pelaava seura haastatteli 11-kertaista valioliigamestaria viime viikolla, mutta työn sai lopulta Richie Wellens.

Aiemmin tilapäisluotsina toiminut Wellens allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen. Scholes pettyi seurajohdon päätökseen, mutta hän sanoo hyväksyvänsä sen.

– Halusin sen työn. Ei se ole salaisuus minun puoleltani. Se on asia, josta olin kiinnostunut. Keskustelut menivät hyvin, mutta he haastattelivat luultavasti muutamaa muuta ihmistä. Se on työ, jonka halusin. Se on asia, josta olin kiinnostunut, Scholes toteaa.

Hänen mukaansa Oldham ei voinut sivuuttaa sitä faktaa, että Wellens oli viidessä ottelussaan johdattanut joukkonsa neljään voittoon ja yhteen tasapeliin.

Vuonna 2013 pelaajauransa lopettanut Scholes haluaisi aloittaa pian manageriuransa.

– Toivoin, että tämä olisi ollut se hetki. Olen suorittanut valmentajatutkinnot. Miksi suorittaa valmentajatutkinnot, jos ei halua uraa jalkapallon parissa? Se on asia, jota haluan tulevaisuudessa tehdä.

– Sain viime vuonna pari tarjousta, mutta tästä olin eniten kiinnostunut. Jää nähtäväksi, tuleeko tulevaisuudessa jotakin vastaan.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!