Lauantain ensimmäisessä valioliigaottelussa Chelsea voitti Watfordin Stamford Bridgellä dramaattisten vaiheiden jälkeen 4-2-lukemin.

Ottelun kulku

Vauhdikkaan ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. Chelsea pelasi kulmapotkun lyhyenä, jonka jälkeen Eden Hazard pelasi pallon 20 metriin Pedro Rodriguezille, joka laukoi kotijoukkueen 1-0-johtoon upealla kaukolaukauksella vasemman tolpan kautta.

https://twitter.com/TeritorioGame/status/921709994264981505

Näytti jo siltä, että tauolle mennään Chelsean johtoasemassa, mutta Watford tuli tasoihin ensimmäisen puoliajan viimeisillä sekunneilla. Jose Holebas heitti pitkän rajaheiton rangaistusalueelle ja pallo ajautui Abdoulaye Doucourelle, joka tykitti pallon puolivolleysta etukulmasta sisään.

Toinen puoliaika

Watford aloitti toisen jakson pirteästi. Jälleen hyvällä pelipäällä ollut Richarlison pääsi ensin yrittämään maalintekoa lähietäisyydeltä lähes tyhjään maaliin, mutta brasilialaisnuorukainen ei onnistunut suuntaamaan palloa maalia kohti.

50 peliminuutin kohdalla Richarlison oli tällä kertaa järjestelemässä tilannetta. Hän syötti rangaistusalueella vapaana olleelle Roberto Pereyralle ja argentiinalainen ei erehtynyt vaan vei vierailijat 2-1-johtoon.

OptaJoe

@OptaJoe
5 - Richarlison (5) has scored or assisted more Premier League goals than any other Watford player this term (3 goals, 2 assists). Impact.

Tässä vaiheessa kovan paineen alla olevan Antonio Conten tilanne vaikutti tukalalta.

Helpotusta italialaisvalmentajalle kuitenkin tuli 70 minuutilla, kun Alvaro Moratan tilalle tunnin pelin jälkeen tullut Michy Batshuayi tasoitti pelin laadukkaalla puskulla ohi vailla mahdollisuuksia olleen Heurelho Gomesin.

Tämän jälkeen ottelussa tuli puolittaisia tilanteita vuorotellen molempiin päihin.

Lopulta Chelsea onnistui käyttämään oman mahdollisuutensa hyväksi. Willianin keskitys oikealta laidalta tuli Watford-puolustajan pään kautta Cesar Azpilicuetalle, joka puski kotijoukkueen 3-2-johtoon.

Squawka

@Squawka
12 of Chelsea's first 15 Premier League goals this season have been scored by Spanish players.

Azpilicueta saves the day. 🇪🇸

Loppulukemat 4-2 viimeisillä sekunneilla viimeisteli ottelun toisella maalillaan Batshuayi Watford-puolustuksen helpon pallonmenetyksen jälkeen.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!