Jos asiat olisivat menneet suunnitelmien mukaan, Kyle Walker pelaisi mahdollisesti edelleen Tottenhamissa ja Man Cityn oikealla laidalla viilettäisi Dani Alves.

Asiat eivät kuitenkaan aina mene suunnitelmien mukaan. Alvesin luultiin jo siirtyvän Cityyn, kunnes hän viime hetkellä päättikin valita PSG:n Le Parisienin haastattelussa brasilialainen kertoi, mikä käänsi vaakakupin PSG:n suuntaan.

– Tulin seuran kunnianhimon vuoksi, Alves sanoi.

Pelkkä seura ei kuitenkaan ollut määräävä tekijä. Ehkä liian vähän puhutaan yleisesti ottaen pelaajien välisistä suhteista. Alvesilla oli jo valmiiksi ystäviä PSG:n pukukopissa, mikä auttoi päätöksessä.

– En ole tekopyhä. Minulla on paljon ystäviä pukuhuoneessa. Tulin tänne myös heidän vuokseen.

– Olin irtisanonut sopimukseni Juventuksen kanssa ja jo lähes naimisissa Cityn kanssa. Mutta sitten ilmaantuivat ystäväni, seura ja sen johto.

– Ha alkoivat selittää, mistä PSG:ssä todella oli kyse. He kertoivat seuran tavoitteista ja johtavista pelaajista, joita seura etsi. Jalkapalloilijoista, jotka voisivat tuoda jotain ekstraa kentälle ja sen ulkopuolelle.

34-vuotias siirtyi PSG:hen vapaana agenttina. City päätyi puolestaan ostamaan 27-vuotiaan Walkerin 51 miljoonalla eurolla.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!