Slaven Bilicin asema West Hamissa on erittäin tukala. Joukkue on kerännyt yhdeksän kierroksen aikana vain kahdeksan pistettä, kun 27 olisi maksimi. Tällä pistemäärällä Hammers on parhaimmillaan putoamistaistelussa ja se on putoamisviivan yläpuolella vain maalieronsa turvin.

Viimeistään perjantain 0-3-kotitappio Brightonille sai useat epäilemään, että Bilicin aika joukkueen peräsimessä saattaa päättyä hyvinkin pian.

Spekulaatiot hänen mahdollisesta korvaajasta käy Englannissa kuumana ja todennäköisimpänä nimenä on pidetty Pietarin Zenitiä tällä hetkellä valmentavaa Roberto Mancinia.

Muun muassa Manchester Citya ja Internazionale Milania aiemmin urallaan valmentaneella italialaisella on sopimusta Venäjällä vielä vuoteen 2020 asti, mutta huhujen mukaan West Ham olisi valmis maksamaan hänestä siirtokorvauksen, joka saisi hänet palaamaan takaisin Englantiin reilun neljän vuoden tauon jälkeen.

Huhu on kerännyt suurta suosiota West Ham -kannattajien joukossa tai ainakin niiden, jotka ovat Twitterissä.

matthew woodall

@woodall_matthew
Bilic a great guy but club needs a hard manager. Don’t need to be friends with the players = Mancini #mancini #robertomancini

matthew woodall

@woodall_matthew
Don’t rate him highly but Mancini would sort out those problems #mancini #whubha #kumb #westhamunited

West Ham United.

@TheHammersView
Would you replace Bilic with Mancini?

RETWEET: Yes.
LIKE: No.

Juttuun on lisättynä vain kourallinen lukuisista twiiteistä, joita aiheesta on lisätty. Viestitulva on ollut niin suuri, että siihen on reagoinut jo useat jalkapallomediat.

 

Lähde: Squawka


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!