Samir Nasri on pelaaja, joka jakaa mielipiteitä.

Tätä nykyä Nasri pelaa Turkin pääsarjassa Antalyasporin joukkueessa. Vyöllä on myös muun muassa 126 ottelua Arsenalissa ja 176 Manchester Cityssä. Lisäksi Nasri on edustanut Marseilleta ja Sevillaa. Canal+:n haastattelussa mieheltä kysyttiin, kuka on ollut hänen yliarvostetuin joukkuekaverinsa.

Mario on mielestäni yliarvostettu, Nasri vastasi.

– Balotelli? haastattelija kysyi.

– Kyllä, Nasri vastasi.

Nasrilta kysyttiin myös, kenen kanssa on ollut mukavinta pelata. Vastaus oli Yaya Touré, jonka kanssa Nasri on esiintynyt kentällä 139 kertaa samaan aikaan. Vain Gaël Clichyn (209) ja Joe Hartin (150) kanssa Nasri on pelannut enemmän otteluita.

Kysymykseen Nasrin uran heikoimmasta valmentajasta mies vastasi odotetusti: Didier Deschamps. Nasri ja Deschamps ottivat aikoinaan yhteen, kun Deschamps toimi Ranskan maajoukkueen päävalmentajana. Yhteenoton jälkeen Nasrin ovi maajoukkueeseen sulkeutui lopullisesti.

Uransa parhaiksi valmentajiksi Nasri nimesi Arsène Wengerin ja Jorge Sampaolin. Wengerin alaisuudessa Nasri pelasi Arsenalissa ja Sampaoli tuli tutuksi Sevilla-lainan aikana.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!