Osa on jo saattanut melkein unohtaa erään 2010-luvun huippupelaajan, jonka perässä lähes jokainen suurseura oli ennen hänen loukkaantumiskierrettään. Kyseessä on siis Borussia Dortmundin Marco Reus, jonka viime vuodet ovat menneet lähes täysin ohi eri vammojen takia.

28-vuotias laitahyökkääjä on pelannut kaudesta 2014-15 lähtien vain 53 bundesliigaottelussa ja hänen uskotaan olevan sivussa vielä ainakin vuoden 2018 maaliskuuhun saakka.

Loukkaantumisista huolimatta kaikki eivät ole unohtuneet, mihin tämä Saksan maajoukkuepelaaja parhaimmillaan pystyy, sillä saksalaismedia Bildin mukaan Manchester United ja Arsenal seuraavat Reusin kuntoutumista erittäin tarkasti.

Vaikka useiden mielestä näin loukkaantumisherkkää pelaajaa ei kannata hankkia, on kyseisillä seuroilla hyvä syy siihen, miksi he harkitsevat hänestä tarjouksen tekemistä kesällä 2018. Reusin sopimus on nimittäin päättymässä kesällä 2019, joten hänet voisi hankkia edullisella hinnalla.

Oma riskinsä Saksan maajoukkuepelaajan ostamisessa toki olisi, mutta tulee muistaa, kuinka erinomainen pelaaja Reus parhaimmillaan on. Lähteen mukaan tämän muistaa ainakin Man United ja Arsenal.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!