Liverpool on kiinnittänyt 18-vuotiaan huippulupauksensa Ben Woodburnin pitkällä jatkosopimuksella. Seura kertoi asiasta keskiviikkona verkkosivuillaan.

Viimeksi kuluneen vuoden aikana Woodburn on debytoinut Liverpoolin edustusjoukkueessa, noussut seuran kaikkien aikojen nuorimmaksi maalintekijäksi, pokannut akatemian Vuoden pelaaja -palkinnon ja heiluttanut verkkoa myös Walesin A-maajoukkueessa.

– On uskomaton tunne solmia uusi sopimus Liverpoolin kanssa, hyökkääjä Woodburn hehkuttaa.

– Tämä on seura, jossa haluan jatkaa ja olla mahdollisimman kauan. Kun minulle kerrottiin, halusin vain allekirjoittaa sopimuksen. Se tuntuu hyvältä. Nyt haluan vain jatkaa eteenpäin ja toivottavasti näyttää managerille sen, mitä osaan.

Woodburn myöntää, että hänellä on vielä paljon varaa kehittyä. Hän aikookin tehdä kovasti töitä joka päivä.

– Puolustaminen ja ehkä lisämaalien tekeminen (ovat kehittymistä kaipaavia osa-alueita). Vain se, että yrittää tulla sisään edustusjoukkueeseen ja pelata kuin edustusjoukkueen pelaaja. Uskon kuitenkin kasvaneeni pelaajana ja kypsyneeni fyysisesti ja teknisesti. Myös itseluottamukseni on kasvanut.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!