Huddersfieldin keskikenttäpelaaja Jonathan Hogg, 28, listaa Huddersfield Daily Examinerissa tekijöitä, jotka toivat ikimuistoisen 2–1-kotivoiton Manchester Unitedista viime viikonloppuna.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta 65 vuoteen, kun Huddersfield onnistui voittamaan yhden maailman jättiseuroista.

– Se on erityinen hetki ja sellainen, jonka muistamme aina – jopa eläköidyttyämme katsomme kaikki taaksepäin juuri tätä hetkeä, Aston Villaa aiemmin edustanut Hogg sanoo.

– Manchester United on maailmanluokan joukkue, jonka pudotimme alas omalle tasollemme.

Hoggin mukaan kotijoukkue noudatti pelisuunnitelmaansa täydellisesti. Oppirahat oli maksettu edellisessä suurseurakohtaamisessa, kun Tottenham murjoi Huddersfieldin maanrakoon.

– Opimme Tottenham-pelistä ja meistä tuli parempi joukkue. Kohdatessasi maailmanluokan pelaajia voit joutua kärsimään. Heillä on paremman tason yksilöitä, joten me tarvitsemme erilaisen pelisuunnitelman, pelaaja toteaa.

– Meidän piti raahata heidät alas meidän tasollemme ja tehdä pelaamisesta hirveää ja rumaa heidän kannaltaan.

Hogg korostaa, että Huddersfieldin joukkueen asenne oli fantastinen. Isännät pelasivat joukkueena ja tekivät kaikki töitä – kukaan ei selvästi erottunut muista.

– Ryhmityksemme toimi loistavasti. Makasimme syvällä hyvässä muodossa, voitimme pallon takaisin, lähdimme vastahyökkäyksiin ja hyödynsimme heidän heikkoutensa pelaamalla nopeaa, hyökkäävää jalkapalloa ja tekemällä nopeita maaleja, hän kertaa.

Myös Huddersfieldin kannattajat saavat erityiskiitoksen. Tunnelma täydellä stadionilla oli sähköinen läpi ottelun.

– Tarvitsemme kaikki mukaan, jos aiomme säilyä Valioliigassa. Siitä ei tule helppoa. Tiedossa on vuoristorataa, jossa on paljon ylä- ja alamäkiä.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!