Tottenham on heittänyt verkot veteen Ajaxin suuntaan – taas.

Viime kesänä Spurs rikkoi siirtoennätyksensä, kun seura osti 21-vuotiaan Davinson Sánchezin Ajaxista 40 miljoonalla eurolla. Nykyjoukkueesta myös Christian Eriksen ja Jan Vertonghen on hankittu Ajaxista. Nyt katseet on käännetty kahteen nuoreen Ajax-lupaukseen: Justin Kluivertiin ja Donny van de Beekiin. Asiasta kertoo Sky Sports.

Van de Beek on 20-vuotias keskikentän keskikaistan pelaaja. Hän pelaa enimmäkseen keskustassa, mutta kykenee pelaamaan myös ankkurina tai vaihtoehtoisesti kymppialueella. Tällä kaudella van de Beek on saanut vastuuta 13 ottelussa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Kluivertilla on ikää vasta 18 vuotta. Toistaiseksi hänet tunnetaan paremmin Patrick Kluivertin poikana, mutta nuorukaisen omakin ura on ihan hyvässä nosteessa. Peliaikaa on tullut tällä kaudella 12 ottelussa, mutta tehot ovat jääneet turhan vaisuiksi. Yleensä oikeana laitahyökkääjänä pelaava Kluivert ei ole tehnyt vielä yhtään maalia. Maalisyöttöjä on tilillä yksi.

Skyn tietojen mukaan Tottenhamin kykyjenetsijät ovat seuranneet tarkasti myös Bayer Leverkusenissa pelaavan Kai Havertzin, 18, otteita. Joel Pohjanpalon joukkuekaveri on tällä kaudella syöttänyt kolme maalia Bundesliigassa. Havertz operoi yleensä kymppialueella.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!