Senegalilaiskärki Diafra Sakho haluaa edelleen jättää West Hamin, vaikka hänen Rennes-siirtonsa kariutui siirtoikkunan viime metreillä.

Hammersiin vuonna 2014 Metzistä saapunut Sakho ehti jo lentää Ranskaan lääkärintarkastusta varten, mutta kauppa jäi lopulta toteutumatta.

Sakho paukutti 12 maalia 26 ottelussa ensimmäisellä kaudellaan, mutta sen jälkeen miehellä on ollut vaikeaa. Hän on ollut pitkiä aikoja sivussa kentiltä.

– Haluan edelleen lähteä. Sanon sen aina, en piilottele sitä. Haluan vaihtaa ympäristöä – ovat fanit tyytyväisiä tai ei. Haluan nähdä jotakin muuta suhteessa kaikkeen siihen, mitä minulle on tapahtunut. Vietin West Hamissa kolme mahtavaa vuotta, Sakho kertoi ranskalaistoimittaja Claude Atcheballe.

– Voin vain olla tyytyväinen, mutta kokonaisuudessaan haluan vaihtaa ympäristöä nähdäkseni muita asioita. Mielestäni Ranskaan siirtyminen olisi hyvä asia, jotta löytäisin haasteen urallani.

– Ja miksi en palaisi jonakin päivänä tänne tai jonnekin muualle, mutta tänään haluan vaihtaa ympäristöä.

Lähde: Sky Sports


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!