Bristol City on ollut yksi alkukauden onnistujista Mestaruussarjassa. Joukkue on hävinnyt vain kaksi ottelua 13:sta ja edennyt ainoana Valioliigan ulkopuolisena joukkueena Liigacupin puolivälieriin.

Menestyksellä on hintansa, sillä Bristol Postin tietojen mukaan useiden valioliigaseurojen kykyjenetsijät ovat vierailleet viime aikoina Ashton Gatella. Niiden joukossa on Mestarien liigassa pelaavia seuroja.

– Tiedämme kaikki kykyjenetsijät, jotka käyvät peleissämme, ja saan listan 24 tuntia jokaisen pelin jälkeen. Joten tiedän tarkkaan, ketkä ovat käyneet täällä. Myös Lee (Johnson, manageri) ja rekrytointitiimi saavat saman listan, seuran toimitusjohtaja Mark Ashton sanoo.

– Meidän ei pidä ainoastaan olla asiantuntijoita pelaajien ostamisessa vaan meidän pitää myös olla asiantuntijoita pelaajien myymisessä.

Ashtonin mukaan huhumylly saavuttaa täysin hullun tason siirtoikkunoiden aikaan. Hän itse alkaa uskoa asioihin vasta siinä vaiheessa, kun joltakin toiselta seuralta tulee soitto.

– Toisilla seuroilla on tapana tehdä tarjouksia julkisesti. Me hoidamme kauppoja hieman yksityisemmin – se vain on meidän toimintatapamme, toimitusjohtaja kertoo.

– Hyvä asia on se, että omistajamme Steve Lansdown on sanonut hyvin selvästi, ettei meidän tarvitse myydä pelaajia, ellei hinta ole oikea ja meidän mielestämme pelaajalle paras ratkaisu on siirtyä siinä vaiheessa. Se asettaa meidät vahvaan ja tasapainoiseen asemaan. Tiedän, että minä ja Lee olemme siitä äärimmäisen kiitollisia.

Bristol Post kysyi Ashtonila suoraan, ketkä pelaajat ovat herättäneet kiinnostusta valioliigaseuroissa.

– Olisi kaupallisesti arkaluonteista kertoa se, ja se horjuttaisi ihmisten asemaa, jos puhuisin tietyistä pelaajista. Sen sanon, että useampaa pelaajaa kohtaan on säännöllisesti kiinnostusta, ja sitä sopii odottaakin, kun huomioidaan sarjasijoituksemme.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!