Englannissa on pelattu tänään Valioliigaakin, mutta suurimmat otsikot kirjoitetaan kuudennen sarjatason tapahtumista.

Salford City pelasi Bradford PA:ta vastaan vieraissa. Peli oli muutaman minuutin päässä päätösvihellyksestä, kun yhtäkkiä erotuomari ajoi Salfordin maalivahdin Max Crocomben suoralla punaisella suihkuun. Ensin kukaan ei tuntunut tietävän, mistä ulosajo johtui.

– Punainen kortti! Crocombe saa punaisen jostain pelin ulkopuolisesta tapahtumasta. Kenelläkään ei ole aavistustakaan, mitä on tapahtunut, Salford twiittasi.

– PUNAINEN KORTTI! Tämä on outoa. Salfordin maalivahti Max Crocombe on ajettu ulos, eikä kukaan tiedä miksi… Bradford PA:n Twitter-tilillä puolestaan kirjoitettiin.

Salford City FC

@SalfordCityFC
88: Red Card! Crocombe see red for something off the ball. No one has a clue what has happened. 1-2

Bradford (Park Avenue) AFC

@BPAFCOfficial
86' - RED CARD! This is bizarre. Salford goalkeeper Max Crocombe has been dismissed and no one knows why... #greenarmy (1-2)

Piakkoin selvisi, mistä oli kyse. Crocombe oli käynyt kesken pelin virtsalla maalin takana. Ilmeisesti linjatuomari huomasi tapahtuman ja kertoi siitä erotuomarille, joka tuli näyttämään punaista.

– Voimme vahvistaa, että Crocombe ajettiin ulos, koska hän virtsasi kesken pelin. Tämä ei ole vitsi.

Bradford (Park Avenue) AFC

@BPAFCOfficial
87' - We can confirm that Crocombe has been sent off for urinating during the game. We are not joking. #greenarmy (1-2)

– Järjestyksenvalvoja oli sanonut hänelle kahdesti, ettei hänen kannata tehdä sitä. Hän silti meni ja kävi pissalla, Bradfordin sihteeri Colin Barker sanoi BBC:n mukaan.

– Sen verran mitä minä ymmärsin, hän meni virtsalle katsomon viereen. En varsinaisesti nähnyt sitä, mutta tuomari ajoi hänet varmasti sen vuoksi ulos, sillä linjatuomari kertoi hänelle siitä.

BBC:n tietojen mukaan eräs katsoja on tehnyt Crocomben tempauksesta rikosilmoituksen.

Salford on aiemmin tunnettu siitä, että seuran omistavat Peter Lim, Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, Paul Scholes ja Nicky Butt. Nyt seura tunnetaan myös Max Crocombesta.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!