Real Madridissa ja Espanjan maajoukkueessa lähes kaiken mahdollisen urallaan voittanut Iker Casillas on ehdottomasti yksi 2000-luvun legendaarisimmista maalivahdeista.

36-vuotias torjuja on edustanut kesästä 2015 saakka portugalilaisseura Portoa. Tällä kaudella maan pääsarjassa hän on pelannut kahdeksassa ottelussa ja pitänyt maalinsa puhtaana peräti kuusi kertaa. Hyvistä otteistaan huolimatta hänet on tiputettu vaihtopenkille, sillä hänen harjoitusmotivaationsa ei ole joukkueen valmentajan Sérgio Conceiçãon mukaan ole ollut paras mahdollinen.

Penkityksen myötä on syntynyt huhuja, joiden mukaan Liverpool olisi kiinnostunut hankkimaan Casillasin itselleen. Maalivahdin agentti Carlo Cutropia kuitenkin tyrmäsi nämä huhut Radio Renascencalle.

– Kaikista näkemistäni hulluista jutuista, tämä on hulluin. Väite [Liverpool-siirrosta] on hullu ja se ei perustu totuuteen.

– Casillas on rauhallinen ja onnellinen Portossa. Hän tahtoo pelata, kuten jokainen jalkapalloilija.

Casillasta huhuttiin Liverpooliin jo kesän siirtoikkunan aikana.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!