Jose Izquierdosta tuli kesällä Brightonin seurahistorian kallein hankinta. Joukkue maksoi laitahyökkääjästä belgialaiselle Club Bruggelle 13,5 miljoonaa puntaa, mutta toistaiseksi rahoille ei ole tullut odotettua vastinetta.

Kolumbian maajoukkueessakin pelannut Izquierdo on nimittäin pelannut yhdeksän kierroksen jälkeen vain viidessä sarjaottelussa ja minuutteja niissä on kertynyt yhteensä vain 186 mahdollisesta 900:sta.

Brightonin valmentaja Chris Hughtonilta kysyttiin ennen sunnuntain Southampton-ottelua, miksi Izquierdoa on nähty kentällä vielä niin vähän.

– Hänen panoksensa ei ole ollut niin suuri kuin joillakin muilla, mutta syyt siihen ovat selvät.

– Hän tuli joukkueeseen myöhään, joten pre-season jäi hänen kohdalla lyhyeksi. Tietenkin tulee myös muistaa, että Belgian liigassa pelaaminen on täysin erilaista kuin tällä tasolla.

Pilkahdus miehen potentiaalista nähtiin viime kierroksen West Ham -ottelussa, kun hän teki avausmaalinsa uuden joukkueensa paidassa. Hughton on varma, että lisää on tulossa.

– Me olemme varmoja, että häneltä tulemme saamaan lisää. Hän tulee olemaan enemmän osallisena peleissämme.

Brighton-Southampton sunnuntaina klo 15:30.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!