Brasilialaispelaaja Dani Alvesin mukaan Barcelona nautti Arsenalia vastaan pelaamisesta Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Joukkueet kohtasivat toisensa kahtena vuonna peräkkäin Pep Guardiolan kaudella ja kolmannen kerran kaudella 2015–16. Lontoolaiset eivät voittaneet otteluista ainuttakaan.

– No, me ehdottomasti pidimme Arsenalin kohtaamisesta. Heillä oli samanlainen pelityyli kuin meillä, ja tämä välillä auttaa meidän pelaamistamme, PSG:tä nykyään edustava Alves sanoo FourFourTwo-lehdelle.

– Meidät arvottiin heitä vastaan monta kertaa positiivisin tuloksin. He olivat joukkue, jota vastaan me dominoimme ja josta meillä oli ote. Joka kerta kohdatessamme Arsenalin, saavutimme hyvän tuloksen tai hyvän peliesityksen, hän jatkaa.

Alvesin mielestä Barcelonalla oli koossa uskomaton joukkue, kun Lionel Messi, Andrés Iniesta ja Xavi olivat kaikki huippuvireessä.

– Olen puhunut usean jalkapalloasiantuntijan kanssa, eivätkä he ole nähneet yhtä ilmiömäistä joukkuetta kuin se Barcelona. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat seuranneet peliä pitkään ja sanovat, etteivät ole koskaan nähneet sellaista.

Lähde: Goal


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!