Aston Villan topparin James Chesterin on vieläkin vaikea uskoa, että hän pelaa viikosta toiseen Chelsea-ikoni John Terryn rinnalla.

– Ensimmäinen ajatukseni oli epäusko, kun kuulin huhuja John Terryn tulosta Villaan, Chester sanoo Birmingham Mailin mukaan.

– Olen todella onnekas. Yritän oppia pelin kaikki osa-alueet häneltä. Toivottavasti se kehittää minua tulevaisuudessa. Suurin huomaamani asia on se, että hän on kapteeni kentän ulkopuolella, hän lisää.

– Moni ehkä luulee, että kapteenin tehtävä käsittää vain vastuut kentällä, mutta hänelle näyttää olevan tärkeätä pitää huolta siitä, että kaikilla seurassa menee hyvin ja nämä tekevät myös työnsä oikein. Jos kaikki vetävät samaa köyttä, toivottavasti me pääsemme sinne mihin haluamme.

Walesin maajoukkuemies Chester seuraa 36-vuotiaan Terryn tekemistä tarkasti joka päivä.

– Jopa tuossa iässä John tulee paikalle joka päivä, tekee kovasti töitä ja yrittää kehittyä. On mahdotonta olla tekemättä samoin, kun näkee jonkun huipulla olleen ja niin paljon asioita voittaneen ihmisen tekevän edelleen niin.

Chesterin mukaan Terry vaatii itseltään ja muilta joka päivä paljon. Se on ollut iso oppitunti kaikille ammattilaispelaajille ja seuran nuorisopelaajille.

– Me näytämme tulevan hyvin toimeen kentällä. Kommunikaatio on iso asia kentällä. Ei tarvitse riehua ja saarnata, mutta jaamme toisillemme hieman tietoa pelin ollessa käynnissä, hän toteaa.

– Hän ei ole kysynyt minulta mitään taktisia asioita. Hän on pelannut tarpeeksi kauan tietääkseen itse todella paljon. Kyse on enemmän vastustajista, millä tavalla pelaavat joukkueet ja yksilöt, jotka minä olen ehkä kohdannut ja hän ei. Hän on pyytänyt tietoja siitä.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!