Tottenham nappasi keskiviikkona kauden komeimman päänahkansa, kun se kukisti Mestarien liigassa Wembleyllä Real Madridin 3-1. Voitolla oli kuitenkin hintansa, sillä Spurs menetti sairastuvalle kaksi tärkeää pelaajaansa.

Kerroimme jo aiemmin toppari Toby Alderweireldin noin kahden viikon sairauslomasta takareisivamman takia. Nyt on selvinnyt, että jota kuinkin samanpituinen huili odottaa myös joukkueen kapteenia, maalivahti Hugo Lloris’ta.

Lloris satutti Real Madrid -ottelussa nivustaan. Ottelun aikana näytti jo hetken aikaa siltä, että Lloris joutuu tulemaan kesken pelin vaihtoon, mutta hän pelasi kuitenkin hammasta purren pelin loppuun asti.

Ranskan maajoukkuevalmentaja Didier Deschamps kertoi Sky Sportsin mukaan, että Lloris on sivussa Ranskan marraskuun harjoituspeleistä Walesia ja Saksaa vastaan. Maaottelutauon takia ykkösvahdilta ei kuitenkaan välttämättä jää väliin Tottenhamin peleistä kuin tulevan sunnuntain Crystal Palace -ottelu.

Tottenhamin kakkosvahti on 34-vuotias hollantilainen Michel Vorm. Vorm on pelannut tällä kaudella kahdessa Liigacupin ottelussa, viimeksi reilu viikko sitten West Hamia vastaan. Miehen edellinen valioliigaottelu on seitsemän kuukauden takaa huhtikuun alusta. Kaikkiaan Vorm pelasi viime kaudella viisi valioliigapeliä.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!