Lähes kaikki mikä West Hamilla on tällä kaudella voinut mennä pieleen, on myös mennyt.

Joukkue on ollut pelillisesti heikko alkukaudesta, minkä lisäksi loukkaantumiset ovat kiusanneet etenkin puolustusosastolla. Nyt tuli todella iso takaisku, sillä toppari José Fonten jalkavamma osoittautui odotettua pahemmaksi.

Fonte loukkasi jalkansa viime viikonlopun ottelussa Crystal Palacea vastaan. Nyt mies kertoi itse Instagram-tilillään, että edessä on 2-3 kuukauden sairausloma.

– Vaikea sulattaa, mutta olen jo keskittynyt nopeaan toipumiseen! Tulen takaisin vahvempana kahden tai kolmen kuukauden kuluttua, Fonte kirjoitti.

Fonten poissaolo on iso isku West Hamille, sillä portugalilainen on ollut joukkueen ehdotonta parhaimmistoa. Fonte on tällä kaudella pelannut 690 minuuttia Valioliigassa – kenttäpelaajista kolmanneksi eniten ja toppareista eniten.

Fonten poissaolo on siksikin iso takaisku, että juuri nyt Hammersin sairastuvalla on peräti viisi puolustajaa. Fonten lisäksi sivussa ovat topparit Winston Reid ja James Collins, vasen pakkki Aaron Cresswell ja oikea pakki Sam Byram. Reidin ja Cresswellin pitäisi tosin olla pelikunnossa tänään miteltävässä Liverpool-ottelussa. Kaiken lisäksi puolustuksen oikean laidan tukipilari Pablo Zabaleta on tänään pelikiellossa.

West Ham-Liverpool -ottelu alkaa kello 19.30. Hammers on sarjassa 16:ntena ja Liverpool kuudentena.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!