Roberto Di Matteo on palaamassa omien sanojensa mukaan jossain vaiheessa valmentajan työhön.

Di Matteo sai potkut viime vuoden lokakuussa Aston Villan peräsimestä, eikä italialainen ole sen jälkeen ryhtynyt valmentamaan saamistaan tarjouksista huolimatta. Nyt Di Matteon mielestä on kuitenkin aika palata sorvin ääreen.

– Sen tuntee, kun haluaa palata valmentamaan. Haluat tuntea perhoset jälleen vatsassasi. Aion valmentaa vielä, se on vain ajasta kiinni. Minulla on ollut valtavasti työtarjouksia – totta puhuen mitä enemmän sanot ettet ole kiinnostunut valmentajan roolista, niin sitä enemmän tarjouksia saat, Di Matteo naurahti Sky Sportsin haastattelussa.

Di Matteo voitti Chelsean päävalmentajana Mestarien liigan keväällä 2012. Luotsi sai kuitenkin potkut puoli vuotta myöhemmin. Di Matteo avasi hieman Chelsea-omistaja Roman Abramovitshin ajatusmaailmaa.

 

– Suhteeni hänen kanssaan oli aika hyvä. En sanoisi sen olleen helppo, mutta ei kenenkään omistajan kanssa ole aina helppoa. Hän on hyvin intohimoinen seuraansa kohtaan ja on paljon mukana asioissa. Mestarien liigan voitto on yksi valmentajaurani kohokohdista, mutta olen persoona joka katsoo aina eteenpäin ennemmin kuin taaksepäin.