Sandro Ramírez oli viime kaudella ilmiömäinen La Ligassa.

Nuori kärki pelasi ensimmäistä kertaa ykköshyökkääjän roolissa siirryttyään Barcelonasta Málagaan. Tuloksena oli jopa 16 täysosumaa ja siirto Evertoniin. Tähän mennessä Sandron alku Evertonin paidassa on ollut kuitenkin haastava.

22-vuotias kanarialainen ei ole tehnyt 11 pelaamassa ottelussa maaliakaan ja on jäänyt viimeisessä neljässä ottelussa ulos Evertonin kokoonpanosta. Evertonia väliaikaisesti luotsaava David Unsworth uskoo kuitenkin Sandron kykyihin.

– Sandro on valittavissa kokoonpanoon. En tykkää puhua pelaajistani, mutta mitä olen nähnyt harjoituksissa niin voin valita hänet kokoonpanoon ja mielestäni hän kykenee tehdä meille tarvittavan työn. Hän on ollut harjoituksissa hyvä ja varmasti saa mahdollisuutensa pian.

Everton maksoi Málagalle Sandrosta vain kuusi miljoonaa euroa ulosostoklausuulin myötä.