Evertonin keskikenttäpelaaja Morgan Schneiderlin kiistää tiedon, jonka mukaan hänet olisi passitettu kotiin harjoituksista Finch Farmista.

Schneiderlin ja Kevin Mirallas jätettiin ulos kokoonpanosta sunnuntain Watford-ottelussa. Median mukaan kaksikon harjoituskentällä tapahtui jonkinlainen välikohtaus päivää aiemmin.

– Olen nähnyt tänään lehtijuttuja, joiden mukaan ”minut lähetettiin pois harjoituksista”. Jutut eivät ole totta, Schneiderlin kirjoittaa Twitterissä.

– Olen täysin sitoutunut Evertoniin ja jatkan kovaa työntekoa seuran ja fanien puolesta harjoituksissa ja pelikentällä, hän jatkaa.

Sky Sportsin lähteiden mukaan tilapäisluotsi David Unsworth olisi määrännyt Schneiderlinin ja Mirallasin pois harjoituksista yrityksen puutteen takia.

Schneiderlin ei ole löytänyt parasta virettään tällä kaudella, kun taas Mirallas on päässyt Valioliigassa vasta kerran avausmiehistöön.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!