West Ham kertoi maanantaina antaneensa kenkää seuran edustusjoukkueen managerille Slaven Bilićille, joka onnistui nappaamaan tämän kauden sarjaotteluista vain kaksi voittoa.

Vuoden 2015 kesästä West Hamia valmentaneen Bilićin lisäksi seurasta saivat lähteä apuvalmentajat Nikola Jurčević, Edin Terzic, Julian Dicks ja Miljenko Rak.

Lontoolaisseuran verkkosivuilta käy ilmi, että ainoa valmennuksen jäsen, joka sai pitää työpaikkansa, on maalivahtivalmentaja Chris Woods, joka liittyi West Hamiin heti Bilićin jälkeen.

Woodsin jäämisestä seuraan tekee mielenkiintoiseksi se, että hän toimi skottimanageri David Moyesin alaisuudessa sekä Evertonissa että Manchester Unitedissa.

Moyes on ollut viime päivinä vahvasti yhdistettynä West Hamin uudeksi käskyttäjäksi, ja mies myönsi itsekin sunnuntaina Bein Sportsin haastattelussa olevansa kiinnostunut työstä.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!