West Ham on hetki sitten antanut potkut päävalmentaja Slaven Bilićille. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

– Puheenjohtajat ja West Ham United haluaa korostaa kiitollisuuttaan Slavenille ja hänen ryhmälleen kaikista palveluksista kuluneen kahden ja puolen vuoden aikana, tiedotteessa sanottiin.

– Muutos on nyt tarpeellinen, jotta seura voi päästä eteenpäin.

Bilić palkattiin West Hamiin kesällä 2015. Ensimmäisellä kaudellaan hän luotsasi joukkueen Valioliigassa seitsemänneksi. Viime kaudella sijoitus oli 11:s ja tällä hetkellä joukkue majailee kolmanneksi viimeisenä.

Bilićin viimeiseksi otteluksi jäi viime viikonlopun 1-4-kotitappio Liverpoolia vastaan. Bilićin potkut ovat kuluvan valioliigakauden neljännet. Ennen häntä ovat joutuneet lähtemään Crystal Palacen Frank de Boer, Leicesterin Craig Shakespeare ja Evertonin Ronald Koeman.

West Ham ei kertonut tiedotteessa, kuka on uusi päävalmentaja. Sky Sportsin ja The Guardianin tietojen mukaan joukkuetta vetää ainakin loppukauden ajan David Moyes. Hammers tiedottaa Bilićin seuraajasta lähipäivien aikana.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!