Bournemouthin 1–0-voittomaalin viikonlopun vierasottelussa Newcastlea vastaan viimeistellyt Steve Cook myöntää, että hän olisi ollut valmis ottamaan punaisen kortin joukkueensa puolesta dramaattisen ottelun viime hetkillä.

Ulosajo saattoikin olla lähellä, sillä pian maalinsa jälkeen Cook näytti kaatavan läpiajoon karkaamassa olleen Dwight Gaylen. Erotuomari Paul Tierney ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa rikettä.

Mikäli oikeudenjakaja olisi katsonut sen rikkeen arvoiseksi, seurauksena olisi hyvin todennäköisesti ollut suora punainen kortti. Newcastlen manageri Rafael Benítez ja kannattajat raivostuivat tilanteen seurauksena.

– Luulin hänen olleen paitsiossa, mutta en aikonut ottaa riskiä päästämällä hänet menemään. Hän (avustava erotuomari) ei näyttänyt paitsiota, ja se luultavasti oli rike, mutta niin se vain menee, Cook kommentoi Daily Echolle.

Cookilta kysyttiin, ehtikö sydän jo pompata kurkkuun.

– Kyllä, mutta ei siitä syystä, että ajattelin hänen tekevän maalin. Ehkä siksi, että luulin saavani ulosajon. Olisin kuitenkin enemmän kuin mielelläni auttanut joukkuettani saamaan kolme pistettä. Onneksi kumpaakaan ei tapahtunut ja saimme kolme pistettä.

Myös Bournemouthin manageri Eddie Howe myönsi, että Newcastle saattoi kärsiä vääryyttä.

– Sillä hetkellä ajattelin, että siitä olisi pitänyt tulla vapaapotku. Tiedän, etteivät Newcastlen fanit ole ehkä samaa mieltä kanssani, mutta mielestäni erotuomari suoriutui pelissä hyvin. Tiedän yhden joukkueen näkevän sen eri tavalla kuin toinen, mutta mahdollisesti se oli tilanne, jossa pääsimme pälkähästä.

Cook omisti täysosumansa Eden-pojalleen, joka syntyi viisi viikkoa sitten.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!