Englannin maajoukkueeseen on tullut taas muutoksia.

Tottenhamin Harry Kane ja Harry Winks joutuvat jäämään pois tulevista maaotteluista loukkaantumisten vuoksi. Englannin jalkapalloliitto tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Kanea vaivasi hiljattain takareisi, minkä vuoksi hän oli sivussa lokakuun lopun Manchester United -kamppailusta. Hyökkääjä pelasi kuitenkin 77 minuuttia viime viikonloppuna Crystal Palacea vastaan, ja tämänhetkinen vamma ei tiettävästi liity aiempaan takareisivaivaan. Winks puolestaan väänsi nilkkansa Palace-ottelussa.

Siinä missä Kane ja Winks jouduttiin jättämään pois maajoukkueesta, tilalle nostettiin vain yksi mies: West Bromwichin Jake Livermore. 27-vuotias Livermore on pelannut tällä kaudella kymmenen valioliigaottelua. Englannin maajoukkueessa hän on esiintynyt viisi kertaa.

Maajoukkueessa on käynyt ylipäätään melkoinen kato Tottenhamin osalta, sillä ennen Kanea ja Winksiä maaottelut joutui jättämään sivuun Dele Alli. Hänen tilalleen kutsuttiin Evertonin Michael Keane.

Englanti kohtaa marraskuun harjoitusotteluissa Saksan (10.11.) ja Brasilian (14.11.).


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!