Huddersfieldin keskikenttäpelaaja Jonathan Hogg kertoo pelänneensä pahinta, kun hänen niskansa murtui viime maaliskuussa ottelussa Bristol Cityä vastaan.

Joukkuekaveri Mark Hudsonin kanssa törmännyt Hogg makasi kentän pinnassa – eikä kyennyt liikkumaan lähes 15 minuuttiin.

– Se oli ehdottomasti pelottava hetki minulle. En ole koskaan tuntenut mitään sellaista, 28-vuotias Hogg kertaa Sky Sportsin haastattelussa.

– En tiennyt, mitä oli tapahtumassa, mutta olen niin kiitollinen siitä, että olen kentällä tänä päivänä. Aluksi pelkäsin pahinta, kun se oli tapahtunut ja kuvauksissa se paljastui murtumaksi. Minun oli käytävä hieman syvemmällä, hän jatkaa.

– Pelasin joissakin isoissa peleissä viime kauden lopulla, mukaan lukien Wembleyn (nousukarsintojen) välierä ja finaali, joka oli massiivinen. Olin erittäin onnekas ollessani kentällä siinä pelissä. Olen todella iloinen ja onnellinen siitä, ettei se johtanut mihinkään kovin vakavaan.

Hogg on päässyt Valioliigassa nauttimaan jalkapalloilijan unelmasta. Pelitkin ovat sujuneet hyvin, koska manageri David Wagner tietää, miten pelaajista otetaan kaikki mahdollinen irti.

– Hän ei koskaan jätä yhtään kiveä kääntämättä. Hän vaatii aina 100 prosenttia. Jos sinulla menee hyvin, hän kertoo sen, mutta jos ei mene, niin hän kyllä kertoo myös sen!

– Hän on avoin ja suorapuheinen. Hän on fantastinen manageri ja sellainen henkilö, josta meidän ja fanien pitää olla ylpeä.

Lähde: Huddersfield Daily Examiner


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!