Swansea on yksi niistä Valioliigan joukkueista, jotka uivat tällä hetkellä syvissä vesissä. Tilanne putoamisviivan alapuolella tukaloitui entisestään, kun walesilaiset hävisivät viikonlopun kotiottelussaan Brightonille 0–1.

Paul Clementin miehistön suoritus oli surkea ja sapetti Swansean kannattajia, jotka olivat kiukkuisia päätösvihellyksen jälkeen. Myös media lyttäsi joukkueen.

”Ilmapiiri on muuttunut kapinahenkiseksi Swansea Cityssä. Se oli samanlaista kuin viime kauden ensimmäisellä puoliskolla, kun Swansean kannattajat ilmaisivat suuttumuksensa ja kääntyivät seurajohtoa vastaan, kun jälleen yksi murheellinen esitys kulminoitui viidenteen valioliigatappioon kuudessa ottelussa”, kirjoitti Guardian.

”Siitä ei ole tietoa, mitä Swansean omistajat ajattelivat päätösvihellyksen hetkellä, mutta se on varmaa, että manageri Clement on tyytyväinen, jos hänen työpaikkansa on jäljellä vielä maaottelutauon jälkeen”, arvioi Express.

Lehti kuvaili ottelun aikana ja sen jälkeen vallinnutta tunnelmaa ”myrkylliseksi”. Swansea on hävinnyt kuudesta edellisestä kotipelistään peräti viisi.

”Paul Clementillä on edessä hänen manageriuransa kovin kuukausi, kun Swansea kausi horjahtaa kohti kriisiä. Vaikuttaa siltä, että pitäessään walesilaisseuran Valioliigassa ihmeen tehnyt 45-vuotias joutuu tekemään sen uudestaan”, julisti Daily Mail.

Lehden mukaan ilmapiiri seuran ympärillä vahingoittaa jo joukkuetta merkittävällä tavalla.

”Itseluottamus oli niin matalalla, että loukkaantumisten takia väärällä pelipaikalla pelaamaan joutunut Sam Clucas ei kyennyt antamaan edes yksinkertaista vapaapotkua.”

Lähde: Wales Online


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!