Manchester City on tehnyt Amazonin kanssa sopimuksen dokumenttisarjasta. Kulissien taakse sukeltavasta sarjasta on tulossa useampiosainen.

Sarja tarjoaa läpikatsauksen Cityn akatemian, Pep Guardiolan ja pelaajien päivittäiseen elämään. Amazon Prime Originalin ohjelma tullaan näyttämään yli 200 eri maassa.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme aloittaa tämän strategisen yhteistyön Amazonin kanssa, joka on yksi maailman johtavimmista yhtiöistä. Amazon Prime Video on täydellinen koti järisyttävälle projektille, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja todenmukaisen sisäpiirikatsauksen Manchester Cityn kauteen jollaista ei olla koskaan ennen nähty, Cityn toimitusjohtaja Ferran Soriano hehkutti seuran tiedotteessa.

Amazon on tehnyt aiemminkin omia urheilusarjoja. Striimauspalvelu julkaisi aiemmin dokumentti sarjat amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan seurojen Los Angeles Ramsin ja Arizona Cardinalsin kausista.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!