Maajoukkuevalmentaja neuvoo José Mourinhoa valmentamaan Ranskaan

© Kuva: Getty Images

Ranskan maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps uskoisi José Mourinhon sopivan valmentamaan maan pääsarjassa Ligue 1:ssa. Toista kauttaan Manchester Unitedissa valmentava portugalilainen on Englannin lisäksi niittänyt menestystä Portugalissa, Italiassa ja Espanjassa.

Ranska vielä puuttuu listalta.

– Jos Mourinho haluaa tulla, miksipä ei. Uskon hänen olevan tällä hetkellä onnellinen Manchester Unitedissa. Hän on vieraillut kuitenkin useammassa maassa. Hän on ollut Italiassa, Espanjassa Englannissa, muttei vielä Ranskassa, Deschamps kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Mourinho ei ole vielä voittanut Valioliigaa Unitedissa. Portugalilainen kuitenkin voitti sarjan kolmesti Chelsean peräsimessä.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!