Álvaro Morata siirtyi viime kesänä Real Madridista Chelseaan noin 70 miljoonalla punnalla. Nyt Espanjan maajoukkueen mukana oleva hyökkääjä kertoi, että jos asia olisi hänen päätettävissään, saman siirron tekisi myös huimassa vireessä oleva taituri Isco.

– Ottaisin hänet [Iscon] Chelseaan nyt, kun palaan [maajoukkuetauolta]. Hän on pysäyttämätön silloin, kun hän tuntee itsensä tärkeäksi. Koko maailma on nähnyt sen, kun hän on ottanut ohjakset Madridissa, Morata kertoi Cadena Serille.

– Hän on Real Madridin tärkein pelaaja ja myös maajoukkueenkin. Hän muuttaa otteluita, tekee eroja, tanssii pallon kanssa ja lisäksi hän on myös ystäväni.

25-vuotias Isco on tehnyt tällä kaudella La Ligassa 11 kierroksen jälkeen neljä maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. Chelsean harmiksi, hän on juuri allekirjoittanut vuoteen 2022 ulottuvan jatkosopimuksen.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.