Juan Mata, Ander Herrera, Ashley Young ja Daley Blind ovat neljä kahdeksasta Man United pelaajasta, joiden sopimus seuran kanssa on päättymässä kuluvan kauden jälkeen.

Telegraphin mukaan näiden neljän kohdalla tilanteeseen on kuitenkin tulossa pian muutos, sillä heillä kaikilla on sopimuksessaan optio myös kaudesta 2018-19 ja nämä optiot manchesterilaisseuran johto haluaa käyttää.

Jatkosopimukset eivät toki takaa vielä pelaajien uran jatkumista Old Traffordilla, mutta niiden myötä varmistuisi se, ettei kukaan heistä pääse vaihtamaan seuraa ilmaiseksi.

Myös Zlatan Ibrahimovicin, Michael Carrickin, Marouane Fellainin ja Luke Shawn sopimukset ovat päättymässä tähän kauteen. Ainakin jälkimmäisenä mainitun Shawn kohdalla kerrotaan myös olevan vuoden optio, joka mahdollisesti tullaan käyttämään, ettei hänkään siirry kilpailijan riveihin ilmaiseksi.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.