17-vuotias Ethan Ampadu on Chelsean nuoriso-osaston kirkkaimpia nimiä. Puolustaja pääsi eilen debytoimaan Walesin maajoukkueessa maaottelussa Ranskaa vastaan.

Päävalmentaja Chris Coleman oli Ampadu ensiesiintymisestä sulaa vahaa. Luotsi vertasi nuorukaista jopa Manchester Unitedin puolustajalegendaan Rio Ferdinandiin.

– Hänen kokonsa, urheilullisuutensa ja peliälynsä. Hän on noin nuoreksi loistava kommunikoimaan. Hän voi päätyä puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi tai toppariksi.

– Hänellä on vielä pitkä matka kuljettavana, ennen kuin häntä voi vertailla Rio Ferdinandiin. Muistan kuitenkin sen, kun hän löi läpi West Hamin keskikentällä. Myöhemmin hän muuntautui toppariksi, ehkä parhaaksi Valioliigassa 20 vuoteen. Ethan on ehdottomasti valmis pelaamaan molemmilla pelipaikoilla, Coleman kehui Daily Mailille.

Ampadu ei ole vielä tällä kaudella esiintynyt Chelsean valioliigaotteluissa. Puolustaja kuitenkin avasi yhden pelin Liigacupissa.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.