West Hamilla ei ole helppo kausi meneillään. Ajautuminen putoamisviivan alle sai jo seurajohdon vaihtamaan Slaven Bilicin David Moyesiin, mutta yhtään ylimääräisiä murheita Hammers ei kaipaisi.

Sellaisia se kuitenkin sai, kun West Hamin ja Meksikon maajoukkuene ykköshyökkääjä Javier ”Chicharito” Hernández loukkaantui harjoitusottelussa Belgiaa vastaan perjantaina. Chicharito otettiin vaihtoon 47. peliminuutilla tämän takareiden alettua oikutella.

Erityisen vakavalta vamma ei välttämättä vaikuta, mutta luultavimmin Chicharito on kuitenkin sivussa Meksikon toisesta harjoitusottelusta Puolaa vastaan. Nähtäväksi jää, ehtiikö hyökkääjä pelikuntoon 19.11. ohjelmassa olevaa Watford-ottelua varten.

Zona TUDN

@Zona_TUDN
Javier Hernández es atendido por una molestia muscular. Parece que no podrá continuar en el partido.

#TriTDN tvsa.mx/2zKchTq

Itse ottelussa vietettiin maalijuhlia, sillä peli päättyi lukemiin 3-3. Belgian maaleista vastasivat Eden Hazard sekä kaksi maalia tehnyt Romelu Lukaku. Meksikolle osuivat Andrés Guardado kerran ja Hirving Lozano kahdesti.

Chicharito on tehnyt tällä kaudella West Hamille neljä valioliigamaalia.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.