West Hamin varapuheenjohtaja Karren Bradyn mukaan Slaven Bilicin alamäki seurassa alkoi Dimitri Payetin lähdöstä. Kroatialaisvalmentaja sai viime maanantaina potkut heikon alkukauden jälkeen.

Bilic liittyi kesällä 2015 West Hamin peräsimeen. Keskikenttäpelaaja Payet oli ensimmäisellä kaudella tärkeässä roolissa, kun joukkue seurahistoriansa parhaat 62 pistettä Valioliigassa. 15 maalia tehnyt ranskalainen palasi tammikuussa ovet paukkuen Marseilleen rikottuaan ensin välit Hammersiin.

– Hänen ensimmäiset kuusi kuukautta Payet inspiroi koko joukkuetta. Hän ei koskaan toipunut siitä, kun pelaaja aloitti lakon ja palasi Marseilleen. Häneltä loppuivat ideat ja joukkueen uhma katosi Payetin käytöksen myötä. Alle vuosi myöhemmin myös manageri lähti, Brady kertoi The Sunille.

Evertonista, Manchester Unitedista tuttu David Moyes nimettiin Bilicin seuraajaksi. Skotin sopimus kattaa loppukauden.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.