Manchester Unitedin on ounaksuttu etsivän joukkueeseensa uutta vasenta laitapuolustajaa, mutta harva taisi arvella, että tällaista etsitään niinkin kaukaa kuin Argentiinasta – ja vieläpä maan toiselta sarjaportaalta. Tällaisia tietoja kuitenkin Etelä-Amerikasta kantautuu.

21-vuotias laitapakki Enzo Díaz on vahvistanut kotimaansa medialle, että Unitedin pelaajatarkkailijat kävivät seuraamassa hänen otteitaan. Díaz edustaa Argentiinan kakkosliigassa pelaavaa Agropecuariota ja murtautui seuransa edustusjoukkueeseen vasta tällä kaudella. Sarjapelejä edustuksessa on kertynyt kuusi.

– Kuulin Unitedin kiinnostuksesta lauantaiaamuna, mutta en puhunut siitä muiden kuin agenttini kanssa, Díaz kertoi Ataque Futbolerolle.

– Agenttini sanoi minulle, että he pitivät näkemästään ja seuraavat minua vielä parin ottelun ajan. Manchester Unitedissa pelaaminen on jokaisen jalkapalloilijan unelma.

Ataque Futbolero

@AtaqueFutbolero
“Vinieron emisarios del #ManchesterUnited a verme y se quedaron muy conformes“, Enzo Díaz, jugador de #Agropecuario, en @AtaqueFutbolero ➡️ bit.ly/2jf0KVf

Díaz kykenee pelaamaan myös keskuspuolustajan tontilla.

Lähde: Goal


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.