Manchester United, Chelsea ja muut halukkaat: nyt kuulolla. Madridilaislehti AS kertoo, että Real Madrid aikoo myydä Gareth Balen ensi kesänä.

Real Madrid on päätynyt myyntikannalle Balen loukkaantumiskierteen vuoksi. Hyökkääjä on kyennyt pelaamaan tällä kaudella vain yhdeksän ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Bale ei ole pelannut syyskuun lopun jälkeen otteluakaan jalkavamman vuoksi. Hän oli juuri tervehtynyt kuntoon, kunnes loukkaantui maajoukkuetauolla uudestaan. Lehtitietojen mukaan edessä on taas noin kuukauden sairausloma.

Bale siirtyi Tottenhamista Real Madridiin 101 miljoonalla eurolla kesällä 2013. Real-uransa aikana walesilainen on loukkaantunut laskutavasta riippuen 19-24 kertaa. Hän on pystynyt pelaamaan vain 55 prosenttia kaikista tarjolla olleista peliminuuteista.

Bale on jo pitkään yhdistetty siirtohuhuissa eri valioliigaseuroihin – yleensä Manchester Unitediin. The Guardian uutisoi viime kesänä, että United olisi ollut valmis maksamaan Balesta yli 100 miljoonaa puntaa (112 miljoonaa euroa). Tämän kauden loukkaantumisten myötä Balen siirtomarkkina-arvo on todennäköisesti laskenut viimekesäisestä.

Balen sopimus Realin kanssa ulottuu kesään 2022.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.