Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford täytti hiljattain 20. Nyt hän kertoi, ketä on tullut katsottua ylöspäin nuoruusvuosina.

Rashford oli viisivuotiaana ensimmäistä kertaa Old Traffordin lehtereillä. Oli huhtikuun 23. päivä vuonna 2003, kun Man United isännöi Real Madridia Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa. Silloin Rashford ihastui erääseen pelaajaan. Kyseessä ei suinkaan ollut Unitedin David Beckham tai Ruud van Nistelrooy tai kukaan muukaan. Rashfordin idoliksi nousi vastapuolen Ronaldo, joka takoi hattutempun ja pudotti Unitedin jatkosta.

– Hän oli jo aiemmin veljeni suosikkipelaaja. Siksi minä olen katsonut niin paljon videoklippejä hänestä, Rashford sanoi lehdistölle.

– Se johtuu kaikista niistä videoklipeistä ja siitä ensimmäisestä pelistäni, jonka näin livenä. Muistan sen ikuisesti. Vuosi oli 2003 ja hän teki hattutempun. Olin todella nuori.

– Hän pelasi aina vapautuneesti. Sillä ei ollut väliä, missä hän pelasi. Hän pelasi aina vapautuneesti ja ilmaisi itseään. Sillä tavalla saa itsestään parhaan irti.

Tässä maalit, jotka veivät Rasfordin mennessään.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.