© Kuva: Getty Images

Maajoukkueluotsi kehotti Romelu Lukakua opiskelemaan kolmen hyökkääjän peliä – Joukossa entinen United-kärki

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Manchester Unitedin hyökkääjä Romelu Lukaku on paljastanut, että hän sai Belgian maajoukkuevalmentajalta Roberto Martínezilta ohjeen opetella kolmen muun hyökkääjän pelitapaa noustakseen hyökkääjänä korkeammalle tasolle. Kolmikko koostuu yhdestä takavuosien maalipyssystä sekä kahdesta nykypelaajasta.

Kaikkien kolmen juuret ovat Amerikan mantereella. Lukakua myös Evertonissa luotsannut Martínez suositteli hyökkääjälle, että tämä katselisi videolta uruguaylaisen Edinson Cavanin sekä meksikolaisten Hugo Sánchezin ja Javier Hernándezin liikkumista. ”Chicharito” Hernández on erittäin tuttu pelaaja myös Unitedin kannattajille.

– Olen parantanut liikkumistani erityisesti boksissa. Kaksi vuotta sitten Evertonissa Roberto Martínez pani minut katsomaan videoita omasta liikkumisestani, mutta myös Hugo Sánchezista, Edinson Cavanista ja Chicharitosta, Lukaku kertoo DH:n haastattelussa.

– Uruguyalaisen liikettä boksissa kannattaa seurata. Se on uskomatonta.

– Sen lisäksi harjoittelin kolmesti viikossa valmentajieni kanssa omia juoksujani boksin sisällä, Lukaku lisää.

24-vuotias Lukaku teki ensimmäisessä kymmenessä ottelussaan Unitedin paidassa 11 maalia. Viimeisissä seitsemässä ottelussa seurajoukkueessa ei kuitenkaan ole syntynyt maalin maalia. Belgian maajoukkueessa hän sen sijaan teki perjantaina kaksi maalia Meksikon verkkoon ja nousi 30 maalillaan jaetulle sijalle Belgian kaikkien aikojen maalitilaston kärkeen.

Lauantaina Lukaku ja United toivovat taas löytävänsä alkukauden vireensä Newcastlea vastaan pelattavassa ottelussa.

– Viime aikoina emme ole pelanneet niin hyvin kuin kauden alussa. Se teki omasta tehtävästäni vaikeampaa. Nyt pelaajia on kuitenkin palannut sairastuvalta ja toivottavasti pystymme pelaamaan jopa paremmin kuin kauden alussa, Lukaku sanoi Manchester Unitedin kotisivulla.

Lähde: Manchester Evening News


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.


» Kuka pärjää, kuka floppaa? Lue kattava ennakkopakettimme valioliigakaudesta TÄÄLTÄ!

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon