Norwich-puolustaja Sebastien Bassongin mielestä Tottenham ei ole sama joukkue ilman Harry Kanea. Spursin maalipyssy jäi sivuun Englannin maaotteluista loukkaantumisen vuoksi ja hyökkääjän pelikunto on ollut viime aikoina vajavainen.

Viime kuussa Manchester Cityn valmentaja Pep Guardiola leimasi Spursin yhden miehen armeijaksi. Itsekin Tottenhamissa urallaan pelanneen Bassongin mukaan tästä ei kuitenkaan ole kyse.

– On tärkeää, että hän pelaa Arsenalia vastaan. Hän on heidän päähyökkääjänsä, heidän maalintekijänsä ja talismaaninsa. Tottenham ilman Kanea ei ole sama joukkue, mutta se ei tarkoita heidän olevan yhden miehen armeija. Kane tarvitsee maaleja tehdäkseen joukkueensa luottamuksen, Bassong kommentoi Sky Sportsin mukaan Premier League Daily -ohjelmassa.

Kane palaa Mauricio Pochettinon mukaan kokoonpanoon Arsenalia vastaan. Paikallisottelu pelataan lauantaina.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.